Äriregistrist kustutatud invaühing visati esindusühingust välja ja jäi rahata

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Registrist kustutatud Viljandimaa invaühingu aprilli teabepäev algas nii, et puuetega inimeste nõukoja juht Erika Kiviloo (seisab vasakul) rääkis ühingu kadumisest ning Krista Neering (seisab keskel) teatas, et see samm ei tähenda suures plaanis midagi.
Registrist kustutatud Viljandimaa invaühingu aprilli teabepäev algas nii, et puuetega inimeste nõukoja juht Erika Kiviloo (seisab vasakul) rääkis ühingu kadumisest ning Krista Neering (seisab keskel) teatas, et see samm ei tähenda suures plaanis midagi. Foto: Marko Saarm

Kui Viljandi linnapea Johan-Kristjan Konovalov neljapäeval veidi pärast keskpäeva Posti tänaval asuvasse puuetega inimeste nõukoja majja astus, kuulis ta valjuhäälset vaidlust. Nõupidamiste toa laua taga ootasid teda invaühingu liikmed, kellest mõni oli just teada saanud, et ühing on äriregistrist kustutatud.

Üle 35 aasta tegutsenud Viljandimaa invaühing kustutati äriregistrist tänavu veebruaris, sest ei olnud suutnud ka kolme kuu jooksul pärast hoiatuse saamist esitada majandusaasta aruannet. Esitamata on see seniajani, aga esimesest päevast alates ühingu töö korraldamise ja juhtimise juures olnud Krista Neeringu sõnul on asi lihtsalt näpuveas, mis saab kindlasti parandatud, nii et ühing ennistatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles