Kolm Viljandimaa noorte truppi jõuavad Estonia lavale

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandimaalt pääses Koolitantsu lõppkontsertidele kolm tantsu. Üks neist on S-Stuudio neidude «Palju maksab?», mis pälvis eripreemia kaasahaarava ja koreograafilise vaate eest kiirele ja tulemusele suunatud elutempole.
Viljandimaalt pääses Koolitantsu lõppkontsertidele kolm tantsu. Üks neist on S-Stuudio neidude «Palju maksab?», mis pälvis eripreemia kaasahaarava ja koreograafilise vaate eest kiirele ja tulemusele suunatud elutempole. Foto: Marko Saarm

Koolitantsu festivali lõppkontsertidele 6. ja 7. mail rahvusooperis Estonia pääses oma oskusi näitama ka kolm Viljandimaa rühma.

Kui Koolitantsu maakondlikele tantsupäevadele olid oodatud kõik tantsu harrastavad lapsed ja noored ning piirkondlikeks tantsupäevadeks oli osalenute seast tehtud juba valik, siis lõppkontserdid on läbilõige kogu festivaliaastast. Kahel pidulikul kontserdil saab laval näha eri vanuses laste ja noorte festivaliaasta eredamaid žanri- ja stiilinäiteid. Publiku ette jõuab 44 omaloomingulist tantsu, mis on välja valitud enam kui poole tuhande seast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles