Esimene oksjon vallamajale uut omanikku ei toonud

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viljandi vallavalitsus pani märtsi keskel Kauba tänav 9 maja enampakkumisele. Möödunud nädalal lõppenud oksjon tõi küll huvilisi, aga ühtegi pakkumist ei tehtud.
Viljandi vallavalitsus pani märtsi keskel Kauba tänav 9 maja enampakkumisele. Möödunud nädalal lõppenud oksjon tõi küll huvilisi, aga ühtegi pakkumist ei tehtud. Foto: Elmo Riig

Et Viljandi vallavalitsus kolib suvel Viiratsisse uude majja, pani ta praeguse vallamaja Viljandis Kauba tänaval oksjonile. Möödunud nädalal lõppenud oksjonil pakkumisi ei laekunud ja vallamaja veel uut omanikku ei leidnud.

Kauba tänav 9 paiknev vallamaja läks 12. märtsil osta.ee keskkonnas oksjonile alghinnaga 590 000 eurot. Kuulutuse kirjelduse kohaselt on kolmekorruseline ja 561 ruutmeetri suurune elekterküttega büroohoone kasutuskõlblik, ühendatud elektrivõrku ning vee- ja kanalisatsioonitrassiga. Kinnistule pääseb avalikult kasutatavalt teelt ning parkida saab samal kinnistul, Kauba tänaval ja Väike-Turu tänaval.

Viljandi vallavanem Alar Karu rääkis märtsis, et enampakkumise alghinna määramisel oli aluseks kinnisvarabüroo hinnang ning olukorda kombates leiti sobivaks alghinnaks olevat 590 000 eurot, mille ka vallavolikogu kinnitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles