Magusasõprade paradiis. Paalalinn avab kohvikud paneelikatest koolini

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Sel aastal kolib hansapäevade ajal traditsiooniks saanud kohvikuöö Paalalinna. Seal tahab kaaslinlastele parimat pakkuda 28 kodukohviku pidajat.
Sel aastal kolib hansapäevade ajal traditsiooniks saanud kohvikuöö Paalalinna. Seal tahab kaaslinlastele parimat pakkuda 28 kodukohviku pidajat. Foto: Marko Saarm

Viljandi hansapäevade osaks saanud kohvikuöö leiab sel korral aset Paalalinnas ja korraldajatele saabunud 28 ideekirjeldust näitavad, et see tuleb väga mitmekülgne: kohvikud avatakse era-, rida- ja paneelmajade, aga ka kooli juures.

Möödunud aastal ootas Uueveski piirkonnas külalisi 28 kodukohvikut, ehkki registreerujaid oli olnud veidi rohkem. Sel aastal laekus korraldusmeeskonnale 28 ankeeti ning nagu ütles korraldaja Gea Valner, on tal tunne, et kõik nad on ka osalemas. "Eks see veel selgu, aga ilmselt nad kõik tegutsevad, sest ideed on väga hästi läbi mõeldud."

Küsimusele, kas tänavustest ankeetidest on juba ka midagi väga erilist silma hakanud, ütles Valner, et ta alles kombib maad ning suhtleb kohvikupidajatega, seega praegu midagi välja tuua on veel vara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles