Viljandi viib palju muu kõrval Maamessile Vahemere köögi ja uut sorti leivaahju

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Sveba-Dahleni uue ahju kallal töötanud tehasejuht Raul Järve (vasakul) rääkis, et mõttetöö ja nokitsemine hakkasid pihta juba koroonaajal ning nüüd, pärast prototüüpe on õige asi kokku saanud ja seda minnakse Maamessile tutvustama. Pildil paremal on ahju disainipoolega tegelnud Eero Veermets.
Sveba-Dahleni uue ahju kallal töötanud tehasejuht Raul Järve (vasakul) rääkis, et mõttetöö ja nokitsemine hakkasid pihta juba koroonaajal ning nüüd, pärast prototüüpe on õige asi kokku saanud ja seda minnakse Maamessile tutvustama. Pildil paremal on ahju disainipoolega tegelnud Eero Veermets. Foto: Elmo Riig

Maamessil on tavaline, et käiakse uut tehnikat uudistamas ja katsumas ning suuremat sorti huvi päädib teinekord ka ostutehinguga. Osaühingu Mones & Tuur omanik Eve Mones tõdes aga, et pärast iga messi, kus nemad oma Kreeta Maitseid tutvustamas on käinud, on klientide hulk märgatavalt kasvanud.

«Kreeta Maitsed on meie bränd ja päris Kreeta toit, mida hakkasime maale tooma neli-viis aastat tagasi,» rääkis Mones, kes ise sellel Vahemere saarel aeg-ajalt elab, kel on seal tekkinud tuttavad ja kes on sealsete oludega hästi kursis. Nagu ta ütles, on hulk nende Eestisse toodud toite saanud Go Fuudishi märgi. «See viitab, et tegu on puhaste toodetega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles