Henri Türk ja Marii Allev tõid rahvusvaheliselt võistluselt hõbedat

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi spordikooli lauatennisistid käisid Leedus rahvusvahelisel võistlusel ning Henri Türk ja Marii Allev tõid koju hõbemedali. Fotol on Henri Türk (vasakult), Ron-Oskar Ruben, Petra Okas, Elis Türk, Marii Allev ja treener Rivo Saaremäe.
Viljandi spordikooli lauatennisistid käisid Leedus rahvusvahelisel võistlusel ning Henri Türk ja Marii Allev tõid koju hõbemedali. Fotol on Henri Türk (vasakult), Ron-Oskar Ruben, Petra Okas, Elis Türk, Marii Allev ja treener Rivo Saaremäe. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel osalesid Viljandi spordikoolis harjutavad lauatennisistid Leedus rahvusvahelisel võistlusel Kaunas Gaja Cup ning Marii Allev ja Henri Türk naasid sealt oma vanuseklassi hõbemedaliga.

Nagu rääkis treener Kert Villems, osalesid võistlusel noored Leedust, Lätist, Eestist, Poolast ja Taanist. Henri Türk võitis U13 vanuseklassi poiste alagrupiturniiri. Põhiturniiri esimeses kohtumises alistas ta 3:0 leedulase Amas Petkevičiuse, veerandfinaalis oli ta teisest leedulasest Vilius Liutkusest 3:1 parem ning poolfinaalis tuli raske 3:2 võit Leedu poisi Kajus Paplauskase üle. Finaalis pidi Türk leedulaselt Motiejus Adamoniselt vastu võtma 0:3 kaotuse. «Lohutuseks teine koht väga tugeval turniiril,» nentis Villems.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles