Maakonna võrkpallimeistrid selgitati tasavägistes mängudes

Priscilla Õmblus
Copy
Maakonna võrkpallimeistrivõistluste finaalturniiril laupäeval Viljandi spordihoones võidutses esimeses liigas EHL Profiles, kes alistas finaalis Viljandi Valla esimese esinduse.
Maakonna võrkpallimeistrivõistluste finaalturniiril laupäeval Viljandi spordihoones võidutses esimeses liigas EHL Profiles, kes alistas finaalis Viljandi Valla esimese esinduse. Foto: Maakonna Meistrivõistluste Korraldajad

Laupäeval said Viljandimaa võrkpallimeistri medali kaela nii esimeses liigas osalenud EHL Profilesi kui ka teises liigas kaasateinud Mulgi Valla meeskonna liikmed. Korraldaja sõnul olid viimased mängud Viljandi spordihoones finaalturniirile väärilised, sest mõlemas läks vaja viit geimi.

«Mulgi Valla meeskond jäi esmalt 0:2 kaotusseisu, aga rabeles sellest välja ning võitis viienda geimi kahe punktiga. Samuti olid esimese liiga finaalis väga kõvad võistkonnad: platsi peal oli nii praegusi kui endisi meistriliiga mängijaid. Seega oli võistlust täie raha eest,» rääkis üks korraldustiimi liige Teet Meerits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles