Omaniku hea pakkumine lubab lambad siiski lossimägedesse (1)

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Varasemast tunduvalt soodsam pakkumine lammaste omanikult lubas Viljandi linnavalitsusel senise otsuse üle vaadata ja anda lammastele voli ka sel aastal lossimägede nõlvu hooldama asuda.
Varasemast tunduvalt soodsam pakkumine lammaste omanikult lubas Viljandi linnavalitsusel senise otsuse üle vaadata ja anda lammastele voli ka sel aastal lossimägede nõlvu hooldama asuda. Foto: Elmo Riig

Märtsi keskpaiku langetas Viljandi linnavalitsus otsuse, et lambaid lossimägedesse sel aastal rahanappuse tõttu ei tule, aga et nüüd tegi lambakasvataja varasemast tunduvalt soodsama pakkumise, mõtles linnavalitsus ümber ja suveks on kari Ranna puiestee äärsel nõlval platsis.

Nagu värske linnapea Johan-Kristjan Konovalov märkis, jõudis linnavalitsus pärast lambakasvataja soodsat pakkumist otsusele, et ka tänavu võivad villakandjad ikkagi lossimägede nõlvu hooldama tulla. Neid saabub praeguse info järgi varasemast küll mõnevõrra vähem ehk viis või kuus, aga niitmistöö ja silmailu pakkumisega peaksid nad kenasti hakkama saama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles