Mulgi valla noored esimesele töökohale vestluseta ei pääse

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Suvised töömalevad on noorte seas väga populaarsed. Omavalitsused otsivad koostööpartnereid, kel oleks noortele tööd pakkuda. Möödunud aastal korjasid malevlased näiteks maasikaid.
Suvised töömalevad on noorte seas väga populaarsed. Omavalitsused otsivad koostööpartnereid, kel oleks noortele tööd pakkuda. Möödunud aastal korjasid malevlased näiteks maasikaid. Foto: Jan Randar Raidma

Esmaspäeval algas Viljandi ja Mulgi vallas kandideerimine töömalevasse. Nagu tõdesid malevate koordinaatorid, on malev nii oodatud, et võib juhtuda, et kõigile kohti ei jätkugi. Noortel on küll töötahet, aga valdadel on keeruline leida partnereid, kes oleks neile valmis tegevust pakkuma.

Kõigi kolme Viljandimaa valla noortemaleva korraldajad märkisid, et töömalevad on noorte seas väga oodatud, seda nii teenimisvõimaluse kui seltskonna tõttu. Tööd saavad malevas need, kes on vähemalt 13-aastased.

Mulgi vallas algas malevasse registreerimine 15. aprillil ning kestab 6. maini. Tööd saab 55 noort. Nagu ütles valla haridusjuht Reelika Liivak, oli möödunud aastal tung nii suur, et osa soovijaist tuli paraku ukse taha jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles