Balti liiga pronksikohtumine lõppes Viljandi HC-le medali määranud mõru sekundiga

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC-l tuli tänavu Balti liiga finaalturniiril leppida medalita jäämisega.
Viljandi HC-l tuli tänavu Balti liiga finaalturniiril leppida medalita jäämisega. Foto: Elmo Riig

Sekund, kui sedagi, jäi Viljandi HC käsipallimeeskonda lahutama mängu täisajal viigist ja lisaajast täna peetud Balti liiga finaalturniiri pronksikohtumises HC Dragunase vastu. Mullu Balti liiga hõbeda võitnul tuli seekord leppida finaalturniiril neljanda kohaga, kui esikolmiku viimase medali sai kaela HC Dragunas, kes oli viimasel sekundil mängu enda kasuks pööranud seisuga 29:28.

"Neil oli õnne ka ja nad mängisid selle olukorra välja. Me ei olnud valmis selleks, et nad nii mängivad selle olukorra seal," nentis Viljandi HC meeskonna peatreener Marko Koks, viidates viimasel sekundil vastasele võidu toonud väravale. "Kuigi, jah, eks seal pigem see mäng oli natuke mujal ka rohkem tehtud kui viimasel sekundil."

Koks möönis, et mängu viimases kümnes minutis oli küll rohkem sisu, kuid sellist mängu võinuks mängida kogu finaalturniiri vältel. "Aga seekord nii. Näitasime küll viimasel kümnel minutil sellist mängu, mida oleksime pidanud näitama need kaks päeva. Ei tulnud kuidagi iseendaga toime need 120 minutit," nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles