Närvide mäng: Viljandi HC kallutas lisaajal Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria viiki

Copy
Kolmapäevase 33:30 võiduga Arukülas viis Viljandi HC Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria viiki. See tähendab, et finaali pääseja selgub tuleval neljapäeval Viljandi kodusaalis.
Kolmapäevase 33:30 võiduga Arukülas viis Viljandi HC Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria viiki. See tähendab, et finaali pääseja selgub tuleval neljapäeval Viljandi kodusaalis. Foto: Elmo Riig

"Sport selle õiges mahlasuses," iseloomustas Viljandi HC meeskonna peatreener Marko Koks kolmapäevaõhtust Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria mängu, milles läks vaja lisaaega, et viljandlased saaksid seeria viiki viia.

Mäng Eesti meistrivõistlustel finaali pääsu nimel käis kolmapäeval Mistra kodusaalis Arukülas ning pinge püsis tribüünil ja platsil lõpuminutini. Et võõrustajal oli üks võit poolfinaalseerias käes, jahtisid nad võitu toovat teistki. Samamoodi olid näljased viljandlased: nende siht oli seeria kolmas mäng koju tuua. Ja seda nad ka tegid, kohtumine lõppes 33:30.

Nagu Marko Koks tunnistas, oli mäng närviline. "Mingi hetk ise tegime ta selliseks. Esimese mängu algus oli samasugune – närvilisust oli tunda –, eile läks ikkagi natuke ladusamalt."

Tagasi üles