Kas juunis saab uisutada? Uisutajad püüavad Viljandi jäähallis suveni vastu pidada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kolmapäeva lõuna ajal treenis jäähallis Loore Hanni (vasakul) ja teda juhendas treener Merily Keskküla. Treenida saavad nad vähemalt aprilli viimaste päevadeni.
Kolmapäeva lõuna ajal treenis jäähallis Loore Hanni (vasakul) ja teda juhendas treener Merily Keskküla. Treenida saavad nad vähemalt aprilli viimaste päevadeni. Foto: Marko Saarm

Keskpäeval 22 soojakraadini kerkinud õhutemperatuur Viljandi jäähallis treenivaid iluuisutajaid ja hokimängijaid ülemäära ei seganud ning spordiklubidel on suur soov jääd vähemalt maini korras hoida.

"Ilmad on küll soojad, aga elektri hind on nullis," rääkis iluuisutajate treener Eve Elken kolmapäeva lõuna ajal. "Nii et juhhuu, panime kaks masinat korraga järele!"

Jäähooaja lõpu dikteerivad õues valitsev temperatuur ja elektri hind. Seniks, kuni öösel temperatuur nulli lähedale vajub ja päevane temperatuur pole mitu päeva järjest üle 20 kraadi, saab Elkeni sõnul jääd teha. Õhtuti läheb see küll vesiseks ning olud hallis üsna uduseks, aga hommikul on taas parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles