Viljandi linnapeakandidaat Johan-Kristjan Konovalov astus Reformierakonda

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandi linnapeakandidaadiks esitatud Johan-Kristjan Konovalov ühines teisipäeval Reformierakonnaga.
Viljandi linnapeakandidaadiks esitatud Johan-Kristjan Konovalov ühines teisipäeval Reformierakonnaga. Foto: Reformierakond

Justiitsministrina tööd alustanud Madis Timpsoni asemel Viljandi linnapeakandidaadiks esitatud Johan-Kristjan Konovalov ühines teisipäeval Reformierakonnaga.

"Olen nii kodaniku kui ka kohalikel valimistel Reformierakonna nimekirjas kandideerijana hinnanud selle erakonna kogemuste ja uuendusmeelsuse vahelist tasakaalu. Ajal, mil ühiskondlikus mõttevahetuses annavad tooni kohese populaarsuse saavutamiseks mõeldud loosungid, on Reformierakond suutnud ajada sellist poliitikat, mis vaatab kaugemale tulevikku nii meie riikliku julgeoleku kui majandusliku sõltumatuse säilitamiseks," ütles Johan-Kristjan Konovalov pressiteate vahendusel.

Ühismeedias lisas Konovalov, et teda on kooliajast saadik peaaegu kõigi Eesti erakondadega liituma kutsutud, aga seni on ta tõrges olnud. "Samas on poliitika ja riigielu küsimused mind juba poisipõlvest saati huvitanud. Mõtlesin kaua, kas minu tee Eesti riigi teenimisel peaks kulgema ametnikkonnas või poliitikas. Ka viimastel kohalikel valimistel Reformierakonna nimekirjas kandideerides tegin seda parteituna. Nüüd seadis elu üsna konkreetse risttee ette ja otsustasin astuda poliitikuteele," kirjutas ta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles