Põhja-Sakala vallavanem: nii palju halba pole ma eelmises elus teinud, et peaks veel nii kaua ühiskondlikult kasulikku tööd tegema

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Põhja-Sakala vallavanem Karel Tölp (vasakul) eitab Priit Toobali (paremal) jutte sellest, et kavatseb järgmise aasta valimistel samas vallas kandideerida.
Põhja-Sakala vallavanem Karel Tölp (vasakul) eitab Priit Toobali (paremal) jutte sellest, et kavatseb järgmise aasta valimistel samas vallas kandideerida. Foto: Sakala

Juba mõnda aega on Põhja-Sakala opositsioonipoliitik Priit Toobal sotsiaalmeedias väitnud, et Põhja-Sakala praegune vallavanem Karel Tölp kavatseb järgmistel valimistel sama vallas kandideerida ning seega tuleks tema korraldatavaid rahvakohtumisi käsitleda valimiskampaania osana. Tölp kinnitab, et ta ei kavatse kandideerida.

Põhja-Sakala vallavanem Karel Tölp meenutas, et omal ajal oli ta Põhja-Sakala vallavanema koha vastu võtnud seetõttu, et parajasti juhtus igav olema ning töö tundus huvitav. "Ma ei osanud muidugi eeldada, et mul saab nii põnev olema," lisas ta muiates.

Eesootavatel valimistel ta oma kinnitusel Põhja-Sakala vallas kindlasti kandideerida ei kavatse. "Ma olen siin paljudele poolnaljaga öelnud, et ma ei usu, et oleksin oma eelmises elus nii palju halba teinud, et peaks veel nii kaua ühiskondlikult kasulikku tööd tegema," ütles ta ning lisas seejärel tõsisemalt, et on juba 1999. aastast poliitikas ja valimistel osalenud ning tegelikult on tal kahtlusi ka selles, kas ta üldse järgmise aasta kohalike omavalitsuste valimistel kandideerib. Järgmised poolteist aastat kavatseb ta aga Põhja-Sakala valda juhtida ning antud lubadust täita. "Püüan majandusasjad vallas enne lahkumist nii korda saada, kui on võimalik, ja selle nimel me tööd teeme," kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles