Uku keskuse parklas hakkasid kehtima uued piirangud

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Alates 8. aprillist peab ka Uku keskuse parklas parkimiskella kasutama. 
Alates 8. aprillist peab ka Uku keskuse parklas parkimiskella kasutama. Foto: Marko Saarm

Viljandi Uku keskus andis sotsiaalmeedias autojuhtidele teada, et muudab alates 8. aprillist keskuse parkla korraldust ning sarnaselt hulga teiste kaupluste parklatega on nüüd ka seal parkimine tasuta üksnes esimesed kaks tundi.

Veebruari keskpaiku muutus Viljandis parkimiskorraldus Männimäe ja Paalalinna Maksimarketi ning Koidu Konsumi juures, nii et seal tuli hakata parkimiskella kasutama. Viljandi Tarbijate Ühistu turundusjuhi Kristo Mägi sõnul rakendati niisugust korraldust eelkõige selleks, et poe klientidel oleks lihtsam parkimiskohta leida.

Uku keskuse juhataja Kristel Miilen ütles veebruaris Sakalale, et kuna läheduses paiknevad keskused on muutnud oma parkla tasuliseks, on Uku ümbrusse autosid juurde tulnud ning ka nemad liiguvad sinnapoole, et lähiajal muutub parkimine tasuliseks. Miilen rääkis toona, et enne bussijaama ja Centrumi parkla tasuliseks muutmist Uku keskus nii suurt parkimissurvet ei tunnetanud, kuid nüüd on aru saadud, et seal pargivad oma autosid naaberkeskuse töötajad, ning uue parkimiskorraldusega tahetakse sääraseid juhtumeid vähendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles