Tung Kesklinna kooli esimesse klassi on järele andnud

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi linnavalitsusele laekus märtsi lõpuks lapsevanematelt 174 avaldust lapse esimesse klassi astumiseks ning nende soov paistab esialgu passivat planeerituga.
Viljandi linnavalitsusele laekus märtsi lõpuks lapsevanematelt 174 avaldust lapse esimesse klassi astumiseks ning nende soov paistab esialgu passivat planeerituga. Foto: Elmo Riig

Aastaid on Kesklinna kooli astujate avaldusi lausa klassitäite kaupa tagasi lükatud ning lapsi teistesse koolidesse saadetud, kuid tänavu esitati linnakoolidesse sellisel hulgal avaldusi, et praeguse seisuga mahuvad kõik lapsed just nendesse koolidesse, kuhu vanemad neid panna soovivad.

Vanemad, kes tahavad lapse sügisel munitsipaalkooli esimesse klassi panna, esitasid märtsi lõpuks Viljandi linnavalitsusele 174 avaldust. Soovist Kesklinna koolis haridusteed alustada andsid märku 62 lapse vanemad, Jakobsoni kooli puhul oli see arv 66 ja Paalalinna koolis 43. Kaare kooli avaldused veel laekuvad, kuid praegu on seal Rajaleidja otsusega kirjas kolm sügisel alustajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles