Koos teiste maailmameistritega Monacos vastuvõtul käinud Paul Richard Laur valmistub jälle veele minema

Priscilla Õmblus
Copy
Märtsi teiseks laupäevaks kutsuti 58 veemotospordi maailmameistrit, nende seas Viljandi Nord Racing Clubi sõitja Paul Richard Laur, Monacosse rahvusvahelise veemoto liidu vastuvõtule.
Märtsi teiseks laupäevaks kutsuti 58 veemotospordi maailmameistrit, nende seas Viljandi Nord Racing Clubi sõitja Paul Richard Laur, Monacosse rahvusvahelise veemoto liidu vastuvõtule. Foto: Erakogu

Viljandimaa aasta noorsportlane, Eesti veemoto liidu aasta parim noor, võistlusklassis GT15 puhta töö teinud, Eesti ja Läti, Balti- ja Põhjamaade, Euroopa ja maailmameistriks tulnud Paul Richard Laur käis 9. märtsil Monacos vastuvõtul, kuhu kogunesid kõik läinud hooaja tšempionid.

Nagu tema paadimehaanikust isa Tõnis Laur ütles, kogunes rahvusvahelise veemoto liidu pidulikule vastuvõtule 58 eri distsipliinide ja klasside maailmameistrit ning varem Paul Richard Laur sellel vastuvõtul käinud ei olnud.

Praegu on Viljandi Nord Racing Clubi esindaval Paul Richard Lauril käsil järgmiseks hooajaks valmistumine. «Jaa, meil on siin juba sügisest saadik mingid asjad töös. Järjekordselt on paadi juures mingid muudatused, mida siis paadimeister lõpetab. Igal aastal on neid muudatusi omajagu, mille kallal tuleb nokitseda,» rääkis Tõnis Laur ning lisas naerdes: «Et oleks ikka millegagi tegeleda ja igav ei hakkaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles