Rahva surve pani vallavõimu lasteaia sulgemise küsimuses ringi mõtlema

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kui aasta algul oli vallavõim seisukohal, et Leie lasteaiarühm suletakse ning lapsed tuleb jagada Kolga-Jaani ja Kalmetu lasteaia vahel, siis nüüd leidis ta, et lasteaed peab Leies jätkama.
Kui aasta algul oli vallavõim seisukohal, et Leie lasteaiarühm suletakse ning lapsed tuleb jagada Kolga-Jaani ja Kalmetu lasteaia vahel, siis nüüd leidis ta, et lasteaed peab Leies jätkama. Foto: Elmo Riig

Viljandi valla juhid tegid oma plaanides kannapöörde ning asuvad Leie külla kavandama ligi miljon eurot maksvat kogukonnamaja, mis avaks ühtlasi tee võimalusele külla lasteaiarühm alles jätta.

Kui veel mõni kuu tagasi kavatsesid vallajuhid lasteaiarühma Leiest Kolga-Jaani kolida, siis pärast kohaliku rahva ägedat vastuseisu ja Leie piirkonna inimestega kohtumisi tutvustas vallavanem Alar Karu läinud neljapäeval vallavolikogu koosolekul mõtet, kuidas oma senisest majast loobuma pidav lasteaed saaks Leies tegevust jätkata.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles