Kõpu eksvallavanem võitis järjest 15 mälumängusaadet

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Iga «15 küsimuse» saate võit tõi Siim Avile 200 eurot.
Iga «15 küsimuse» saate võit tõi Siim Avile 200 eurot. Foto: Kanal 2

Endine Kõpu vallavanem Siim Avi, kes on pidanud ka Piirissaare ja Ruhnu vallavanema ametit, osales Kanal 2 saates «15 küsimust» ning võitis järjest 15 saadet. Samas saates 25 võitu noppinud Tiina Kloostri järel on ta sellega edukuselt teisel kohal.

Põhja-Sakala vallavolikogu sotsiaalkomisjoni liige Siim Avi on elukutselt jurist, ent on aastaid käinud eri Eesti koolides asendusõpetajaks. Sel talvel on ta klassiõpetaja Ülenurme koolis. Tema nägi 15 saate võidus numbrimaagiat. «15. märtsil on mu ema sünnipäev ja eelmise, 2023. aasta 15. augustil saanuks mu vanaema Veera 100-aastaseks. Ju vist oli saatus, et sellisel numbril jäid mu võidud pidama. Mul on numbrimaagia tõttu lihtne neile ka oma 15 võitu pühendada,» rääkis Avi ning tänas Kanal 2 võimaluse eest peaaegu neli pikka nädalat 110 000–120 000 vaatajaga teleauditooriumi ees olla.

«Aga kui veidi pikemalt oled saates, siis pea ega ajud ei ole enam kõige teravamad ning diskussioon muutub pinnapealseks. Sealt need vead tulid. Veel olulisem, et kaob sära ja kulub võitlusvaim, millega sai paljusid mänge enda kasuks pööratud. Tsiteerides seto näitlejat Arvo Kukumäge: hing enam ei helisenud,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles