Tulevik naasis mandrile punktideta

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonnal on nelja mänguvooru järel veel punktiarve avamata. Foto on tehtud Männimäe jalgpallihallis kohtumisel Tallinna Legioniga. Vasakul peatreener Indrek Ilves, paremal väravavahtide treener Mati Jürisson.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonnal on nelja mänguvooru järel veel punktiarve avamata. Foto on tehtud Männimäe jalgpallihallis kohtumisel Tallinna Legioniga. Vasakul peatreener Indrek Ilves, paremal väravavahtide treener Mati Jürisson. Foto: Marko Saarm

Eelmisel laupäeval kohtus Viljandi Tuleviku esindusmeeskond Saaremaal Eesti jalgpalli esiliiga B neljandas voorus FC Kuressaare U21 meeskonnaga ning selleski mängus jäi tal punktiarve avamata.

Kuressaarel oli enne seda kohtumist täisedu, Tulevik sõitis Saaremaale eesmärgiga hooaja esimesed punktid teenida. Tasavägise mängu murdehetk saabus 82. minutil, kui 15 minutit varem vahetusest sekkunud Andri Rõõmus lõi kohtumise ainsa värava.

1:0 lõppenud kohtumise järel säilitas Kuressaare duubelvõistkond täisedu, Tuleviku kaotuste seeria venis aga neljamänguliseks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles