Viljandi lauatennisistid panid Eesti võistkondlike meistrivõistluste hooajale punkti

Priscilla Õmblus
Copy
Sakala/EHL Profilesi meeskond mängis laupäeval Tallinnas meistriliiga põhiturniiri kolm viimast vooru koosseisus Valdas Martinkus (vasakult), Kert Villems, Andrei Maltizov ja Rivo Saaremäe.
Sakala/EHL Profilesi meeskond mängis laupäeval Tallinnas meistriliiga põhiturniiri kolm viimast vooru koosseisus Valdas Martinkus (vasakult), Kert Villems, Andrei Maltizov ja Rivo Saaremäe. Foto: Erakogu

Nii Eesti lauatennise meeskonnad kui ka naiskonnad mängisid laupäeval Tallinas Kristiine spordihallis meistriliiga põhiturniiri kolm viimast vooru. Viljandi Sakala klubi esindusmeeskond lõpetas turniiri viiendana, nii et seekord ta medalitele ei mängi. Meistriliiga debüüdi teinud Sakala naiskond võttis B-grupi võidu.

Sakala/EHL Profilesi meeskond mängis koosseisus Valdas Martinkus, Kert Villems, Andrei Maltizov ja Rivo Saaremäe. Esimesest kohtumisest teenis ta Kalev/Radiaatorikeskuse üle kindla, 4:0 võidu, teises pidi aga tunnistama eelmise aasta hõbemedalisti Viimsi Pinxi 4:1 ja kolmandas Tartu SS Kalevi 4:2 paremust. See tähendas tänavustel tiitlivõistlustel viiendat kohta.

Eesti meistri selgitavad põhiturniiri neli esimest meeskonda play-off-turniiril. Põhiturniiril viimaseks jääv meeskond kukub reglemendi järgi esiliigasse. Põhiturniiri kuues ja seitsmes mängivad üleminekuturniiril esiliiga teise ja kolmandaga ning kaks paremat pääsevad või jäävad meistriliigasse. Viienda koha saanud meeskonnale on hooaeg läbi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles