Viljandi gümnaasiumis mängiti öötundideni arvutimänge

Jan Randar Raidma
Copy

Viljandi gümnaasiumis panid arvutimängurid end eile hiliste tundideni proovile võistlusel VGLAN. Kaheksa viieliikmelist meeskonda mängisid taktikalist tulistamismängu Counter-Strike 2. Kooli sööklaala oli hõivanud rohkem kui 40 arvutit ja monitori.

Osaleda sai ainult kaheksa võistkonda, sest eelmisel aastal kestis üritus suure osalejate arvu tõttu hommikuni ning sama viga enam korrata ei soovitud. Sellel korral kuulutati võitjatiim välja kella ühe paiku öösel. Läbi mitme mänguvooru tuli võitjaks meeskond VGA, kuhu kuulusid Robin Reinvart, Tim Tammer, Karli Kraanat, Rauno Nüganen ja Jan Kaljula, kes olid tulnud Tallinnast ja Raplast.

Igas mängus olid vastamisi kaks meeskonda, terrorismivastased ja terroristid, kellel olid täita erinevad eesmärgid. Mängijad jagati meeskondadesse iga mängu alguses. Ühe mängu võitmiseks tuli võita 13 vooru. Voorude vahepeal said mängijad osta relvi ja varustust. Igal mängijal oli vooru kohta üks elu ja kui ta suri, ei saanud järgmise vooru alguseni mängida.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles