Sakala Sakala vastu ehk Kuidas ajakirjanikul jäi laua alt läbi roomamata

Copy
Sakala ajaleht Sakala lauatenniseklubi vastu. Ajakirjanik Priscilla Õmblus (paremal) kutsus U13 vanuseklassi mitmekordse Eesti meistri Marii Allevi mängule.
Sakala ajaleht Sakala lauatenniseklubi vastu. Ajakirjanik Priscilla Õmblus (paremal) kutsus U13 vanuseklassi mitmekordse Eesti meistri Marii Allevi mängule. Foto: Marko Saarm

"Enam-vähem," lausus seni võitmatus hoos püsinud 13-aastane Viljandi lauatennisist Marii Allev itsitades pärast korralikku ajakirjaniku loputamist lauatenniselaua taga. Kuidas siis võtta: kas enam hullemini ei saa või vähemalt ei saanud nulli ega pidanud laua alt läbi ronima?

Esialgu ei saanudki aru, kas Marii tegi nalja või mitte, aga pärat selgus, et mõnel mängijal pidavat tõepoolest olema tavaks tenniselaua alla ronida. Ei, mitte ainult palle korjama, vaid siis, kui ta nulliga kaotab.

Õnneks seda ei juhtunud. Sain suisa mõne punktigi, kolme mängu peale kokku kaheksa – ilus number ju. Toonitan, et kolme mängu peale. Ühest mängust sain vaid ühe punkti Marii 11 vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles