Marko Suurmägi Linnapea Madis Timpson veekeskuse avamislinti ei lõiganud. Milline on tema pärand?

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
2020. aasta jaaniajal näitas Madis Timpson, et võib ka lammutada. Pidulikult jäeti hüvasti Vabaduse platsil seisnud ametite majaga, mis rajati kunagise vabadussõja  võidusamba asemele. Nüüd on kunagine kommunistliku partei Viljandi rajoonikomitee hoone kadunud ja võidusammas tagasi. Pildil jälgib Timpsoni töövõtteid Johan-Kristjan Konovalov, kellest saab järgmine linnapea.
2020. aasta jaaniajal näitas Madis Timpson, et võib ka lammutada. Pidulikult jäeti hüvasti Vabaduse platsil seisnud ametite majaga, mis rajati kunagise vabadussõja  võidusamba asemele. Nüüd on kunagine kommunistliku partei Viljandi rajoonikomitee hoone kadunud ja võidusammas tagasi. Pildil jälgib Timpsoni töövõtteid Johan-Kristjan Konovalov, kellest saab järgmine linnapea. Foto: Elmo Riig

2341. Just selline hulk päevi saab Madis Timpsonil täis linnapeana 1. aprillil. Siis kinnitab riigikogu ta justiitsministriks.

Varem pikka aega ministeeriumides töötanud Timpsonist sai linnapeapärast kohalikke valimisi 3. novembril 2017. Oma esimeses intervjuus Sakalale rääkis ta teiste teemade seas Viljandi toonastest suurtest plaanidest. Ajakirjanik küsis sõudestaadioni, Valuoja viadukti tunneli ja veekeskuse kohta. Timpson soovis, et saaks koolistaadionid korda.

Sel hetkel terendas tõesti lootus, et just Madis Timpsonist võiks saada linnapea, kes lõikab läbi veekeskuse lindi. Suur eeltöö oli tehtud ning kõik tundus sujuvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles