Poliitilised oponendid kiidavad Reformierakonna linnapeakandidaadi heaks

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandi linnavolikogu saadikurühmade esimehed kiidavad Johan-Kristjan Konovalovi kandidatuuri heaks või jäävad ettevaatlikult optimistlikule seisukohale. Pildil on volikogu jaanuarikuine istung.
Viljandi linnavolikogu saadikurühmade esimehed kiidavad Johan-Kristjan Konovalovi kandidatuuri heaks või jäävad ettevaatlikult optimistlikule seisukohale. Pildil on volikogu jaanuarikuine istung. Foto: Marko Saarm

Teisipäeval otsustasid Viljandi reformierakondlased, et uue linnapeana soovivad nad näha Johan-Kristjan Konovalovit, kes on praegu Viljandimaa ja Kesk-Eesti turismijuht ning varem töötanud linnavalitsuse avalike suhete spetsialistina.

Viljandi linnavolikogu esimees, sotsiaaldemokraat ja valimisliidu Südamega Viljandis esindaja Helmen Kütt kinnitas, et reformierakondlaste valik talle üllatusena ei tulnud ning tulevikku vaatab ta lootusrikkalt. "Olen kindlasti koostöö suhtes elevil," lausus ta. "Tunnen Konovalovit inimesena hästi, ta on aktiivne noor mees ja lisaks veel kommunikatsiooniinimene."

Seda, kas poliitilise kogemuse vähesus saab koostööd takistavaks asjaoluks või hoopis soodustab seda, näitab Küti hinnangul aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles