Noorim võistluspaar tõi Eesti meistrivõistlustelt üllatusliku medali

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi spordikooli lauatennisist Elis Türk (paremalt teine) tõi koos Viru-Nigula neiu Angela Laidineniga täiskasvanute arvestuses Eesti meistrivõistlustel naispaarismängu pronksmedali.
Viljandi spordikooli lauatennisist Elis Türk (paremalt teine) tõi koos Viru-Nigula neiu Angela Laidineniga täiskasvanute arvestuses Eesti meistrivõistlustel naispaarismängu pronksmedali. Foto: Erakogu

Individuaalsetel lauatennise Eesti meistrivõistlustel eelmisel nädalavahetusel Tallinnas TalTechi spordihallis osales Sakala klubist üks mängija, Viljandi spordikooli 15-aastane õpilane Elis Türk. Naispaarismängus teenis ta koos Viru-Nigula neiu Angela Laidineniga esimese medali täiskasvanute arvestuses.

Nagu ütles Peeter Allikoja Viljandi Sakala lauatenniseklubist, oli naispaarismängu pronksmedal kõigile üllatuseks. Elis Türk on nüüd noorim nende klubi mängijaga, kes on Eesti meistrivõistlustelt täiskasvanute arvestuses medali toonud. "Elis on võitnud hulga medaleid noorte võistlustelt, kuid lauatennisemängijatel käib arvestus ikkagi individuaalsete meistrivõistluste medalite alusel. Hea algus on tehtud ja loodame, et tuleb veel palju lisa," lausus Allikoja.

Eelmisel nädalavahetusel Tallinnas TalTehi spordihoones peetud individuaalsetel meistrivõistlustel oligi Türk ainus Sakala klubi mängija. Kui naisüksikmängus ta põhiturniirile ei pääsenud, siis lohutusturniiril võitis ta Julia Bragina ja Erika Sammelselja tulemusega 3:0. Reet Kullerkupp alistus 1:3 ning Elis Türk võitis seega lohutusturniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles