Vähemuses mänginud Eestil tuli Poola suurt üleolekut tunnistada

Priscilla Õmblus
Copy
Poolas astus pärast kaheaastast pausi taas Eesti koondise särgis väljakule Ragnar Klavan. Paraku jäi Eesti võõrustajale 1:5 alla ja lootus pääseda Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile luhtus.
Poolas astus pärast kaheaastast pausi taas Eesti koondise särgis väljakule Ragnar Klavan. Paraku jäi Eesti võõrustajale 1:5 alla ja lootus pääseda Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile luhtus. Foto: Lukasz Grochala/cyfrasport

Eesti jalgpallikoondis pidas neljapäeval otsustava sõelkohtumise Poolaga: kaalul oli võimalus pääseda Euroopa meistrivõistlustele. Rohkem kui poolesaja tuhande pealtvaataja ees võttis Poola kodustaadionil 5:1 võidu. Kaitsjate rivis tegid täismängu kolm Viljandist sirgunud mängijat: Karol Mets, Joonas Tamm ja pärast pikka pausi koondise koosseisus platsile naasnud Ragnar Klavan.

"Muidugi tahtsime palju enamat. Esimestel minutitel olime kergetes raskustes, aga siis õnnestus natuke duelle võita. Kahjuks lõi vastane ikkagi üpris kiire värava. See oli muidugi halb. Ning siis muutis punane kaart olukorra juba väga keeruliseks, sest olime väravaga taga ja ühega vähemuses. Aga meeskond võitles vaheajani tublisti," nentis koondise peatreener Thomas Häberli Postimees Spordi vahendusel mängu järel.

22. mänguminutil jõudis kodumeeskond juhtväravani: Jakub Piotrowski suurepärase läbisöödu järel mängis Przemysław Frankowski end Ken Kallastest mööda ning saatis palli võrku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles