Reformiplaan sai kahele Suure-Jaani spaa nõukogu liikmele saatuslikuks

Kadri Paas
, ajakirjanik
Copy
Põhja-Sakala vallavanem Karel Tölp ei soovinud sisulisemalt selgitada, mis põhjusel kutsus vallavalitsus kaks nõukogu liiget tagasi. "Tänan nõukogu liikmeid tehtud töö eest," lausus ta vaid.
Põhja-Sakala vallavanem Karel Tölp ei soovinud sisulisemalt selgitada, mis põhjusel kutsus vallavalitsus kaks nõukogu liiget tagasi. "Tänan nõukogu liikmeid tehtud töö eest," lausus ta vaid. Foto: Elmo Riig

Põhja-Sakala vallale kuuluvas Suure-Jaani Tervisekojas käärib. Vallavalitsus kutsus spaa nõukogust tagasi kaks liiget, sealhulgas selle esimehe. Vallavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni viimasest protokollist selgub, et põhjus on sporditöö korraldamises ja soovis asutuse tegevusvormi muuta.

Põhja-Sakala vallavalitsuse 18. märtsi istungil otsustati, et Suure-Jaani tervisekeskuse nõukogu liikmed, jalgpallitreener Indrek Jegorov ja nõukogu esimehest ettevõtja Olev Umsar kutsutakse tagasi. Samas nimetati kolmeks aastaks tervisekeskuse nõukogu liikmeks Paragon Sleepi juht Vahur Roosaar.

Ühtlasi peab vallavalitsus leidma nõukogusse veel ühe uue liikme, sest praegu on neid seal paarisarv ja hääletusel võib seega tekkida patiseis. Nõukogusse kuuluvad Põhja-Sakala endine vallavanem Jüri Hansen, aktsiaseltsi Paide Vesi juhatuse liige Kuldar Kipper, osaühingu Liistuvabrik juhatuse liige Jaan Oja ja Vahur Roosaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles