Iga nädal 750 kilomeetrit Viljandist Tartusse trenni sõitmist tõi tasuks tähtsa medali

Priscilla Õmblus
Copy
Tartu Rütmika klubi juuniorklassi rühmvõimlejate võistkond Rebasesabad teenis läinud nädalavahetusel Espoos peetud maailmakarikaetapil pronksmedali. Tükikese sellest medalist tõi Laara Jakovlev (paremalt teine) Viljandisse.
Tartu Rütmika klubi juuniorklassi rühmvõimlejate võistkond Rebasesabad teenis läinud nädalavahetusel Espoos peetud maailmakarikaetapil pronksmedali. Tükikese sellest medalist tõi Laara Jakovlev (paremalt teine) Viljandisse. Foto: Erakogu

16-aastane Viljandi spordikooli õpilane Laara Jakovlev on viimasel kahel aastal käinud keskeltläbi viiel päeval nädalas Tartus, sest treenib sealses Rütmika võimlemisklubis. Nüüd said varasest lapseeast iluvõimlemisega tegelnud ja hiljuti rühmvõimlemisele üle läinud neiu pingutused vääriliselt tasutud: Rütmika rühm, milles ta kaasa teeb, võitis maailmakarikavõistluste esimesel etapil juuniorklassi pronksmedali.

Esimene etapp peeti eelmisel nädalavahetusel Soomes Espoos ja kolmanda koha pälvis Rütmika võistkond Rebasesabad. Kui arvestada, et maailmakarikavõistlustel on konkurents tihe ja see võistkond on rühmvõimlemisega tegelnud vaid üheksa kuud, on nii kõrge koht suur saavutus. Laara Jakovlevi puhul tuleb arvesse võtta ka tihedat Tartu vahet sõitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles