Eesti käsipallikoondis võttis kolmeväravalise võidu Ukraina üle

Priscilla Õmblus
Copy
Eileõhtuses maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooni teise faasi avamängus alistas Eesti käsipallikoondis kodusaalis Ukraina 32:29.
Eileõhtuses maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooni teise faasi avamängus alistas Eesti käsipallikoondis kodusaalis Ukraina 32:29. Foto: Tairo Lutter

Eile õhtul võõrustas Eesti käsipallikoondis Tallinna Kalevi spordihallis maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooni teise faasi avakohtumises Ukraina koondist. Võitjana väljus pingelisest matšist oma fänniarmee ees mänginud Eesti koondis – 32:29.

"Tunne on ikka hea! Oleks võinud muidugi suuremalt võita," lausus Viljandi HC käsipalliklubi mängumees ja seekord koondises mängujuhi positsioonil olnud Aleksander Pertelson spordimehelikult. "Aga kokkuvõttes see kolm punkti edumaad võiks sobida," lisas ta heatujuliselt.

Et muidu koondises mängujuhi positsioonil olev Mihkel Lõpp on jalavigastusega tsüklist väljas, täitis seda rolli Pertelson. "Ma arvan, et võin oma esitusega rahule jääda. Arvestades, et mängujuhi rollis ei ole väga mänginud," rääkis ta. Seejuures sai Pertelson väravaga käe valgeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles