Keskkriminaalpolitsei sekkus Mulgi valla spordiraha jagamisse

Kadri Paas
, ajakirjanik
Copy
Keskkriminaalpolitsei tähelepanu tõmbas 2500 euro suuruse toetuse andmine ujumisklubile, sest klubi ainus juhatuse liige oli ka toetust määranud komisjonis. Täpselt samamoodi oli ka 3000 eurot tuge saanud tehnikaspordiklubiga, mille juhatuse liige kuulub samuti komisjoni.
Keskkriminaalpolitsei tähelepanu tõmbas 2500 euro suuruse toetuse andmine ujumisklubile, sest klubi ainus juhatuse liige oli ka toetust määranud komisjonis. Täpselt samamoodi oli ka 3000 eurot tuge saanud tehnikaspordiklubiga, mille juhatuse liige kuulub samuti komisjoni. Foto: Marko Saarm

Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo sekkus Mulgi valla spordikomisjoni tegevusse. Nimelt ei taandanud end spordiraha jagamisest kaks komisjoni liiget, kes olid otseselt raha taotlejatega seotud.

Mulgi valla spordikomisjoni 5. veebruari protokollist selgub, et koosolekut juhatas Reet Paju ja osalesid Eveli Allik, Anti Kala, Fred Karu, Jaak Israel ja Leo Liiber. Päevakorra teine punkt oli sporditoetuste taotluste läbivaatamine.

Protokollist selgub, et spordikomisjonil on tänavu võimalik laiali jagada 15 000 eurot. Esimesel poolaastal laekus komisjonile kuus taotlust, küsiti 14 150 eurot. Järgmiseks poolaastaks jääb raha veel 3500 eurot. Komisjon avaldas lootust, et järgmisel poolaastal on taotlejaid poole vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles