Jander Heil teenis Euroopa talvistel heitealade karikavõistlustel kuuenda koha

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti koondis tegi kaasa Portugalis Euroopa talvistel heitealade karikavõistlustel ning Jander Heil (tagumises reas vasakult kolmas) tõi sealt kuulitõukes kuuenda koha. Viljandimaalt oli lisaks temale võistlustules vasaraheitja Kati Ojaloo (tagumises reas vasakult neljas).
Eesti koondis tegi kaasa Portugalis Euroopa talvistel heitealade karikavõistlustel ning Jander Heil (tagumises reas vasakult kolmas) tõi sealt kuulitõukes kuuenda koha. Viljandimaalt oli lisaks temale võistlustules vasaraheitja Kati Ojaloo (tagumises reas vasakult neljas). Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Eelmisel nädalavahetusel Portugalis Leirias peetud Euroopa talvistel heitealade karikavõistlustel tegid üheksaliikmelises Eesti koondises kaasa ka Viljandimaa sportlased Jander Heil ja Kati Ojaloo ning Heil tõi Eesti parimana koju kuuenda koha.

Jander Heil tegi meeste kuulitõukes hea hooaja avavõistluse. B-finaalis oli ta tulemusega 19.40 parim ning kahe grupi kokkuvõttes andis see tulemus talle kuuenda koha. Võitjaks tuli itaallane Zane Weir tulemusega 21.55.

U23 vanuseklassi kuulitõukes parandas Andri Matrov isiklikku rekordit ning sai tulemusega 16.90 üheksanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles