Decora uue kaupluse plaanid pole aja jooksul edasi liikunud

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Decora ehituspoekett ostis möödunud aastal Vaksali tänav 17 ja 17a kinnistu, et sinna kauplus rajada, kuid tegevuskava pole seniajani õnnestunud linnaga selgeks rääkida.
Decora ehituspoekett ostis möödunud aastal Vaksali tänav 17 ja 17a kinnistu, et sinna kauplus rajada, kuid tegevuskava pole seniajani õnnestunud linnaga selgeks rääkida. Foto: Elmo Riig

Decora ehituspoekett ostis möödunud aastal Viljandisse Kantrekülla kaks kinnistut, et sinna ehitus- ja sisustuskauplus rajada, kuid pole seniajani leidnud linnaga lahendust, kuidas võiks soovitud suuruses hoone sinna kerkida.

Kui ettevõtte omanik Andrus Allik pärast juunikuus Vaksali tänav 17 ja 17a kinnistu soetamist ­uuris, kas veidi rohkem kui kümne meetri kõrguse hoone püstitamiseks on vaja uut detailplaneeringut, sai ta linna planeeringuspetsialistilt Jaak Reinulalt jaatava vastuse. Reinula pakkus aga ettevõttele välja, et asja on mõistlik ajada projekteerimistingimuste menetluse kaudu, sest nii tuleb kehtivat detailplaneeringut vaid veidi ajakohastada ja täpsustada ning seda saab kaalutletult põhjendada kui üldplaneeringuga kooskõlas olevat.

Novembri alguses palus Allik Reinulal kavandatava hoone mõõtmed ja asendiskeem üle vaadata ning märkis, et Vaksali tänav 17a kinnistu jääks hoonestamata, sest sinna on plaanis parkla ja laoplats. Vastust projekteerimistingimuste arengu kohta ei olnud ta aga linnalt seniajani saanud. Nüüd võttis ta linnaga uuesti ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles