Eesti tipplaskuri võistlusnooled läksid enne tähtsat võistlust Kaare kooli majast kaduma

Priscilla Õmblus
Copy
Martin Risti võistlusnooled läksid kaduma pärast teisipäevast treeningut Kaare kooli koridorist, kui ta käis garderoobis jopet võtmas.
Martin Risti võistlusnooled läksid kaduma pärast teisipäevast treeningut Kaare kooli koridorist, kui ta käis garderoobis jopet võtmas. Foto: Marko Saarm

Eesti vibulaskmise sisemeistrivõistlused tõid nädalavahetusel Viljandi spordihoonesse mitusada sportlast, teiste seas Eesti selle ala tipud. Üks favoriite Martin Rist sai aga mõni päev enne mõõduvõttu halva üllatuse osaliseks: tema võistlusnooled läksid pärast treeningut Kaare koolis kaduma.

"Täiesti enneolematu!" ütles Risti treener Aune Varik nördinult olukorrale tagasi vaadates ning nentis, et iseäranis pahatahtlikuks muudab selle teo asjaolu, et vähem kui kahe kuu pärast, mai algul läheb Rist Eesti segatiimiga Saksamaale Essenisse Euroopa meistrivõistlustele olümpiapääset püüdma. Seega oli rahalise kahju kõrval ka moraalne kahju.

"Kolmapäeval küsis Martin minu käest enne trenni, kas mul on talle üllatus," rääkis Varik. "Noh et teisipäeva õhtul läksime trennist koos ära ja äkki ma tegin nalja ja peitsin tema võistlusnooled ära." Naljast oli asi aga kaugel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles