Viljandi kuulutas kevade saabunuks ja laskis Bolti tõukerattad tänavatele

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Esmaspäeval jõudsid Bolti tõukerattad Viljandisse ning ootasid mitmel pool üle linna sõitjaid. Pildil on sõiduvalmis tõukerattad Uku keskuse juures.
Esmaspäeval jõudsid Bolti tõukerattad Viljandisse ning ootasid mitmel pool üle linna sõitjaid. Pildil on sõiduvalmis tõukerattad Uku keskuse juures. Foto: Marko Saarm

Alates esmaspäevast saab Viljandis taas Bolti elektrilisi tõukerattaid laenata.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul on tõukerattad sel aastal kevadekuulutajad: "Tõukerattaga on linnas hea ja mugav liigelda. Ilusate ilmade korral soovitan auto koju jätta ning valida hoopis elektrilise sõiduvahendi," lausus ta ning lisas: "Küll tuleb meeles pidada, et ka kergliikuriga liigeldes tuleb olla tähelepanelik ja arvestada teiste liiklejatega."

Bolt tõukerataste operatsioonide juhi Karl Apsoloni kinnitust mööda on ka sel hooajal prioriteediks liiklejate ohutus, seega jätkab Bolt eelmisel aastal kasutusele võetud parkimis- ja kiirusepiirangutega ning süsteemiga, mis takistab mitmekesi ühel rattal sõitmist. Kogu suvehooaja kehtib reede ja laupäeva öösiti kella 23–6 tõukeratastele kiirusepiirang 17 kilomeetrit tunnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles