Eesti käsipallikoondis kohtub Ukraina koondisega

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti käsipallikoondis võõrustab järgmisel kolmapäeval maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri teises faasis Ukraina koondist. Fotol on Viljandi HC käsipallikasvandik, praegu Islandil mängiv Ott Varik.
Eesti käsipallikoondis võõrustab järgmisel kolmapäeval maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri teises faasis Ukraina koondist. Fotol on Viljandi HC käsipallikasvandik, praegu Islandil mängiv Ott Varik. Foto: Tairo Lutter

Järgmisel kolmapäeval jätkab Eesti meeste käsipallikoondis maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri, kui talle vastu tuleb Ukraina. Esimene kohtumine on Tallinnas Kalevi spordihallis ja neli päeva hiljem on teine mäng Leedus.

Eesti koondis pääses eelkvalifikatsioonist teise ringi, alistades novembris Läti kahe mängu kokkuvõttes 58:51. Pärast seda, enne aastavahetust osaleti veel Balti karikal, kus kahe võidu kõrvale teeniti viik. Seekordses koosseisus on aga nende kohtumistega võrreldes üks suur puudujääk: Viljandi HC kasvandik Mihkel Lõpp peab vigastuse tõttu tsükli vahele jätma.

"Kahjuks jäävad seekord eemale nii Lõpp kui David Mamporia," nentis koondise abitreener Janar Mägi. "Mihkli puudumine on meile eriti valus löök, sest oleme siin viimastes kohtumistes ka 5-1-kaitset praktiseerinud ning tema on selles suurt rolli kandnud. Kuid eks siis peavad teised mehed tulema ja need augud kinni lappima. Lõppude lõpuks kui vaadata, millise seisu pealt peavad mängule tulema meie vastased, siis ega meil õigustust paari puuduja taha küll pugeda ei ole."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles