Omavalitsuste talimängudelt naasis kõrgeima kohaga Viljandi valla esindus

Priscilla Õmblus
Copy
Tartumaal ja Otepääl peetud 39. Eesti omavalitsuste talimängudelt tõi Viljandimaale üldarvestuses kõrgeima koha Viljandi valla esindus. Murdmaasuusatamises võitis Viljandi vald kolmanda koha. Fotol on osa Viljandi valda esindanud suusatajatest (vasakult) Margus Hubel, Kaarel Kallas, Kevo Kärp, Jaan Kallak ja Indek Hubel.
Tartumaal ja Otepääl peetud 39. Eesti omavalitsuste talimängudelt tõi Viljandimaale üldarvestuses kõrgeima koha Viljandi valla esindus. Murdmaasuusatamises võitis Viljandi vald kolmanda koha. Fotol on osa Viljandi valda esindanud suusatajatest (vasakult) Margus Hubel, Kaarel Kallas, Kevo Kärp, Jaan Kallak ja Indek Hubel. Foto: Lilian Vorobjov

Nädalavahetuse kahel päeval peeti Tartumaal 39. Eesti omavalitsuste talimänge ning suurte valdade arvestuses jõudis esikolmikusse Viljandi vald ja linnade arvestuses Viljandi linn. Üldarvestuses oli Viljandimaalt edukaim Viljandi valla esindus, kes pälvis viienda koha.

Võistluskeskused olid jaotatud Tartumaale ning appi võeti ka Otepää: Väikesel Munamäel peeti mäesuusatamise- ja lumelauavõistlusi.

Roheliste põldude vahel kulgenud valgel, suure hoolega ettevalmistatud suusarajal startis 327 suusatajat. Pall visati õhku kolmel korvpalliplatsil ning paremust selgitasid 15 meeskonda ja viis naiskonda. Malelaudade taga istus 20 ja kabelaudade taga 15 võistkonda. Lähte spordihalli oli üles seatud 12 lauatenniselauda ja mängud seal kestsid hiliste õhtutundideni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles