Viljandi parkimiskontrolör langes jälle rünnaku ohvriks (1)

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viljandi parkimiskorralduses on viimase aasta jooksul tehtud hulk muudatusi, mille järgimisel linna parkimiskontrolör silma peal hoiab. Paraku on juba kaks korda juhtunud, et pahameel tema vastu on läinud füüsilise rünnakuni.
Viljandi parkimiskorralduses on viimase aasta jooksul tehtud hulk muudatusi, mille järgimisel linna parkimiskontrolör silma peal hoiab. Paraku on juba kaks korda juhtunud, et pahameel tema vastu on läinud füüsilise rünnakuni. Foto: Marko Saarm

Viimase aasta jooksul on Viljandi linnavalitsuse parkimiskontrolöri juba kahel korral rünnatud. Kui suvel puhkes kähmlus kontrolöri ja välismaalase vahel, siis sel esmaspäeval oli ründaja taksojuht.

Taksojuht ründas linnavalitsuse teenistujat, lõhkus tema telefoni ning tagatipuks ründas ka konflikti sekkunud kahte naist. Linnavalitsuse õigusteenistuse juht Margit-Marit Raudsepp selgitas kolmapäeval, et juhtum leidis aset Turu tänava Tallinna tänava poolses otsas ning taksojuht parkis seal, kus sõidukit parkida ei tohi.

Raudsepp rääkis, et politsei käis kohal ning olemas on kõik menetluse alustamiseks vajalikud andmed. «Linnavalitsus on politseiga suuliselt vahejuhtumist vestelnud ning esitame ka kirjaliku avalduse süüteomenetluse alustamiseks koos kahjunõudega.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles