Eesti vibulaskmise koorekiht koguneb Viljandisse

Priscilla Õmblus
Copy
Detsembris peeti Viljandi spordihoones Eesti vibulaskmise sisekarikavõistlusi. Sel nädalavahetusel tuleb siin Eesti sisemeistrivõistluste finaalvõistlus ja korraldaja Aune Variku sõnul (fotol) on siia oodata üle 300 võistleja.
Detsembris peeti Viljandi spordihoones Eesti vibulaskmise sisekarikavõistlusi. Sel nädalavahetusel tuleb siin Eesti sisemeistrivõistluste finaalvõistlus ja korraldaja Aune Variku sõnul (fotol) on siia oodata üle 300 võistleja. Foto: Marko Saarm

Eeloleval nädalavahetusel tuleb Viljandi spordihoones Eesti vibulaskmise sisemeistrivõistluste finaalvõistlus, kuhu on oodata üle 300 osaleja.

«Ikka uhkelt, kui vaadata, kes siis tulejoonele astuvad,» lausus Viljandi spordikooli ja Vana-Võidu vibuklubi treener ning võistluste üks korraldajatest Aune Varik ning selgitas, et finaalvõistlusele pääsemiseks tuli osaleda korrespondentsvõistlusel ehk sisemeistrivõistluste üheetapilises eelringis jaanuari lõpus. Osalejaid oli seal tema sõnul päris palju ning iga klassi parimad lunastasid pääsme finaalvõistlusele.

Täiskasvanute klassides finaalvõistlusele pääsejate arve Variku sõnul suurendati. «Olid mõned haigestujad või äraütlejad,» põhjendas ta. «Igal juhul on kõik kohad finaaliks täis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles