Hooaja avalööki liiga uustulnuka vastu varjutasid mängijate nappus ja punane kaart (1)

Copy
Reedel esitles Viljandi Tuleviku klubi esindusmeeskonda. Fotol on peatreener Indrek Ilves (vasakul) ja väravavahtide treener Mati Jürisson (paremal). 
Reedel esitles Viljandi Tuleviku klubi esindusmeeskonda. Fotol on peatreener Indrek Ilves (vasakul) ja väravavahtide treener Mati Jürisson (paremal). Foto: Elmo Riig

Kui reede õhtul esitles Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskonda ja juhatas hooaja sisse, siis laupäeval oli tarvis juba Kiviõlis esiliiga B uustulnuka vastu tegusid näidata. Paraku oli koosseis hõre ja tuli ka punane kaart – nii naasis meeskond koju suureskoorilise kaotusega.

Meeskonna esitlusel lausus peatreener Indrek Ilves, et kui treeningutel võisid veel mõnel lapsekingad jalas olla, siis hooaja avamängus tuleb need ära võtta. Nüüd, pärast avamängu ütles ta, et ega ta seda pahaga mõelnud, sest reaalsus on see, et mängijate vanust tuleb passist vaadata.

"Kui ma selle konkreetse info poistele andsin, siis see ei olnud otseselt süüdistav. Kõik olid pettunud. Fakt on see, et nendest lapsekingadest osa veel nii pea lahti ei saa," rääkis Ilves. "Ega ma otseselt mängijaid süüdistagi. Lihtsalt ongi natuke liiga vara veel nende jaoks. Ma olen omad vitsad juba esiliiga A-s mängides saanud, kui me samamoodi läksime noore satsiga peale. Nüüd hüpata U17 vanuseklassi teise liiga kolmanda positsiooni pealt esiliiga B-sse … midagi pole teha, neil läheb aega."

Tagasi üles