Valitsuse poliitika tõttu Eestist pagenud toidutootja võttis osa töötajaid Viljandist kaasa (3)

Kadri Paas
, ajakirjanik
Copy
Tactical Foodpacki tootmine kolis Saksamaale Hildenisse, sest viimased kolm-neli aastat on valitsus teinud ettevõtte juhi ja ühe omaniku Sverre Puustusmaa hinnangul sellist poliitikat, et Eestis ei ole võimalik enam tootmisettevõttel tegutseda.
Tactical Foodpacki tootmine kolis Saksamaale Hildenisse, sest viimased kolm-neli aastat on valitsus teinud ettevõtte juhi ja ühe omaniku Sverre Puustusmaa hinnangul sellist poliitikat, et Eestis ei ole võimalik enam tootmisettevõttel tegutseda. Foto: Marko Saarm

Mullu langes Eesti majandus kolm protsenti ja kuigi võiks eeldada, et sellega kaasneb töötuse kasv, siis vähemasti Viljandimaal on siiani töötuid vähe. Oma panuse töötute ridadesse andis ka Saksamaale kolinud valmistoidutootja Tactical Foodpack, kuid osa ettevõttest jääb siiski Viljandisse.

Peatselt paneb Viljandis lõplikult uksed kinni Eesti valitsuse poliitika eest Saksamaale Hildenisse kolinud armee- ja matkatoitu valmistav Tactical Foodpack. Selle juhatuse liige ja üks omanikest Sverre Puustusmaa rääkis Sakalale, et Viljandis lõpetatakse tootmine märtsi lõpus.

Viljandis alustanud ettevõte Tactical Foodpack on nüüdseks end sisse seadnud Saksamaal. Viljandi kesklinna jääb ainult firma müügi- ja turunduse osakond.
Viljandis alustanud ettevõte Tactical Foodpack on nüüdseks end sisse seadnud Saksamaal. Viljandi kesklinna jääb ainult firma müügi- ja turunduse osakond. Foto: Tactical Foodpack
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles