Roo tänava elamuarendus takerdus taas (1)

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Linna 2022. aasta lõpul vastuvõetud detailplaneering Roo tänavale kümne elamu ehitamiseks takerdus jälle ning edasine tegutsemine arendusega ootab kohtuotsuse järel.
Linna 2022. aasta lõpul vastuvõetud detailplaneering Roo tänavale kümne elamu ehitamiseks takerdus jälle ning edasine tegutsemine arendusega ootab kohtuotsuse järel. Foto: Elmo Riig

Pisut enam kui aasta tagasi võttis Viljandi linnavalitsus vastu Viljandi järve äärse katastriüksuse Roo tänav 1 detailplaneeringu, et jagada see kasutult seisev maa-ala kümneks krundiks ja kujundada sinna uus elamurajoon. Arendusega rahulolematud linlased on pöördunud aga kohtu poole ning plaan on takerdunud.

Nagu selgitas üks linna plaani vastu seisev Roo tänava elanik Kristo Orman, on kõnealune maatükk suur muruplats ja osaliselt ka kruusaauk ning see, kui linn tahab teha sinna kümme elamukrunti, tähendab, et pinnas tuleb täita ja tihendada. Kõrguste kaardi põhjal on aga Roo tänav 6, 8 ja 10 selle kandi kõige madalamad punktid ning juba praegu sealseid elanikke kimbutav saju- ja pinnaveemure süveneks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles