Arendaja plaan: iga viljandlane võib saada veekeskuse omanikuks (5)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi spaahotelli ehituseks valmis Koko arhitektuuribüroos projekt paar aastat tagasi ning ehituse ettevalmistamiseks on arendaja teinud tänaseks ligi kahe miljoni euro suuruse investeeringu. Nüüd on võimalik kõigil soovijatel arendusse oma rahaline panus anda.
Viljandi spaahotelli ehituseks valmis Koko arhitektuuribüroos projekt paar aastat tagasi ning ehituse ettevalmistamiseks on arendaja teinud tänaseks ligi kahe miljoni euro suuruse investeeringu. Nüüd on võimalik kõigil soovijatel arendusse oma rahaline panus anda. Foto: KOKO Arhitektid OÜ

Viljandi spaahotelli arendaja Roman Kusma kinnitas linnavolikogu ees, et järveäärse keskuse arendamine jätkub ning uue rahastusplaani järgi võib iga viljandlane saada tükikese veekeskuse ja spaahotelli omanikuks.

Viis miljonit eurot loodab spaahotelli arendaja Rakvere Aqva Spa ehitusrahaks saada ühisrahastusplatvormi kaudu. Kusma seletusel saab iga soovija arendusse rahaliselt panustada ning saab sel moel ka uue keskuse osanikuks.

Ühisrahastus peaks hakkama tööle aprillis ning Eesti seadused lubavad arendajal sel moel kaasata ehitusse viis miljonit eurot. Seda maksimumi Rakvere Aqva Spa ka püüdma läheb. Arenduse hinnaks on seni nimetatud 40 miljonit eurot.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles