Ants Punning: nädalas ikka paar korda juhtub seda, et T-Bone peab pommirahe all autot remontima

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viimati toimetas Ants Punning Ukrainasse kaks autot ja hunniku muud vajalikku kraami.
Viimati toimetas Ants Punning Ukrainasse kaks autot ja hunniku muud vajalikku kraami. Foto: Erakogu

2015. aastast ukrainlasi abistanud võhmalane Ants Punning jõudis äsja tagasi oma 24. abitiirult. Sel korral sai viidud Harkivisse kaks autot ning tonni-poolteise jagu varustust, mida sõduritel eesliinil vaja on: küünlavaha ja küünlaid, diiselsoojendi, meditsiinitarbeid ... Järgmine sõit on plaanis kevadel ja nagu Punning ütles, on igasugune abi väga oodatud.

Enne viimatist korda käis ta Ukrainas novembris ning nagu ta ütles, polnud vahepealse ajaga suurt midagi muutunud, vähemasti Harkivis mitte. «Samamoodi on seal õhuhäired, päevas neli-viis-kuus korda. Inimesed on sellega harjunud ja keegi eriti ei reageerigi selle peale.»

Uuesti plaanib Punning Ukrainasse sõita aprillis. Kõik oleneb muidugi sellest, kuidas raha ja koorem kokku saadakse, kuid üldjuhul on seal käidud iga kolme kuu järel. «Seal on ju sõdimas ka meie enda poisid, keda ma juba teist sõitu järjest olen toetanud ja aidanud,» lausus ta ning lisas: «Kahjuks jah ... kaks Eesti meest kaotasime enne, kui jõudsin neile abi viia.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles