Viljandi maadluskeskusel tuleb ruumi teha noortetoale

Priscilla Õmblus
Copy
Maja, mille Tuleviku maadlusklubi pangahoonest enda tarvis ümber ehitas, läheb tuleval aastal linna otsusega noorte käsutusse.
Maja, mille Tuleviku maadlusklubi pangahoonest enda tarvis ümber ehitas, läheb tuleval aastal linna otsusega noorte käsutusse. Foto: Marko Saarm

Täna teatas Viljandi linnavalitsus, et kuna Viljandi Avatud Noortetoal lõpeb järgmise aastaga rendileping Lennukitehases, kolib see linnale kuuluvatesse Vaksali tänav 2 ruumidesse, kus praegu on maadluskeskus.

Viljandi Tuleviku maadlusklubi võttis endised pangaruumid Vaksali tänav 2 linnalt üürile 2020. aasta suve lõpus klausliga, et tingimuste sobides võib viie aasta möödumise järel lepingut veel nelja aasta võrra pikendada. Klubi ehitas sinna oma kuluga maadluskeskuse, kus lisaks treeningsaalile on laagrite pidamiseks viis tuba 19 voodikohaga, puhkeruum, saun ja riietusruumid.

Klubi oli arvestanud, et lepingut pikendatakse. Tuleviku president Indrek Vassus oli üllatunud, kui sai ajakirjanduse kaudu teada linna vastupidisest otsusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles