Maakonna meistriks tulid Tartu maratoni Viljandimaa parim naine ja parim mees

Priscilla Õmblus
Copy
Laupäeval peeti Holstre-Polli spordikeskuse suusarajal Viljandimaa meistrivõistluste vabatehnikaetapp. Meestest tuli võitjaks Martin Nassar, teise koha sõitis välja Keio Kits (vasakul) ning kolmandat kohta jäid jagama Indrek Hubel (paremalt teine) ja Kaupo Tammemäe.
Laupäeval peeti Holstre-Polli spordikeskuse suusarajal Viljandimaa meistrivõistluste vabatehnikaetapp. Meestest tuli võitjaks Martin Nassar, teise koha sõitis välja Keio Kits (vasakul) ning kolmandat kohta jäid jagama Indrek Hubel (paremalt teine) ja Kaupo Tammemäe. Foto: Birgit Rits

Olgugi et laupäeval polnud ei hea suusa- ega jooksuilm, tähistati Viljandimaal Holstre-Pollis Eesti Vabariigi sünnipäeva sportlikult: teoks sai Viljandimaa murdmaasuusatamise meistrivõistluste esimene etapp, millel selgitati välja parimad vabatehnikasõidus. Nii meeste kui naiste arvestuses tuli võitjaks Tartu maratoni parim viljandimaalane.

«Esimene etapp on peetud. Loodame, et kannatab teise ka teha märtsis,» lausus võistluse eestvedaja Kaupo Tammemäe. «Praegu ilmateadet vaadates ei saa väga optimistlik olla, aga siin võib kõike juhtuda. Kui mõned kraadid külmema poole lähevad ja metsaalune jääst täitsa paljaks ei sula, siis on võimalik veel igasuguseid asju teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles