Viiesendine lükkab käima psühholoogilise põneviku

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Mameti põnevat näidendit «Ameerika piison» on Eestis varem mängitud Linnateatris, nüüd jõuab see Ugala lavale Janek Vadi lavastajakäe all. Kaht eriilmelist meest kehastavad Viljandi kultuuriakadeemia 9. lennu näitlejatudeng Rait Õnapuu ja Andres Tabun.
David Mameti põnevat näidendit «Ameerika piison» on Eestis varem mängitud Linnateatris, nüüd jõuab see Ugala lavale Janek Vadi lavastajakäe all. Kaht eriilmelist meest kehastavad Viljandi kultuuriakadeemia 9. lennu näitlejatudeng Rait Õnapuu ja Andres Tabun. Foto: Jaanus Laagriküll

Ugala näitleja Janek Vadi saab lavastajaristsed homme, mil väikses saalis esietendub David Mameti näidend «Ameerika piison».

Tempoka ja humoorika loo peategelased on kolm meest, kellel avaneb äkki võimalus saada rikkaks ja õnnelikuks, unustada mured ja viia ellu oma unistused. See tee ei ole küll kõige ausam ja seaduskuulekam, kuid nad otsustavad siiski sellele pöörata.

Copy
Tagasi üles