Viljandi valla seeriajooks alustab homme 11. hooaega

Priscilla Õmblus
Copy
Kui eelmisel aastal anti Viljandi valla seeriajooksu avanud Staieri talvejooksu start lumistes oludes, siis tänavu on olud üsna vesiselt kevadised. Jooksjad lähevad starti homme kell 11 Päril.
Kui eelmisel aastal anti Viljandi valla seeriajooksu avanud Staieri talvejooksu start lumistes oludes, siis tänavu on olud üsna vesiselt kevadised. Jooksjad lähevad starti homme kell 11 Päril. Foto: Taavi Bergmann

Homme kell 11 antakse Päril Viljandi valla seeriajooksu 11. hooaja start Staieri talvejooksuga. Ilm teeb mis ta teeb ning olgugi et see just ei soosi jooksmist ega ka mitte suusatamist, on võimalik vabariigi aastapäeva tähistada liikudes.

Nagu ütles Mati Adamson Viljandi valla seeriajooksu korraldustiimist, siis on nagu ikka päev enne võistlust käed tööd täis, aga kõik on joone peal. "Just tulin metsa vahelt. Traktorid karestavad seal ühte lõiku, mis on ikka päris jäine," rääkis ta ja lisas, et igaks juhuks vaadatakse see lõik ka hommikul üle. See on paarsada meetrit pikk ning pärast traktori ülekäimist on seis päris hea. "Nüüd juba jalg kandis," kinnitas korraldaja.

Kui saaks ilma tellida, telliks. Aga ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles