Kooli peahoone saab uueks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme avatakse riigihanke pakkumised, mis saadi 1985. aastal ehitatud Olustvere kooli peamaja remontimiseks. Hoone renoveeritakse Euroopa Liidu regionaalarengu fondist saadud 2 350 800 euro ning Eesti riigi antava 470 180 euro toel. Samast fondist saadud raha eest ehitati eelmistel aastatel kooli õpilaskodu, renoveeriti söökla ja rajati õppetööstus.

See, kui palju kavandatavast on võimalik ellu viia, selgub koolijuht Arnold Pastaku sõnutsi siis, kui leping hanke võitjaga on sõlmitud. Igal juhul on kavas soojustada välisfassaad, vahetada aknad, kütte-, elektri-, vee- ja kanalisatsioonisüsteem ning ventilatsioon, samuti teha osa siseviimistlustöid. Sisetööde ulatus sõltub saadavate pakkumiste hinnast. Igal juhul kavandatakse jätkuprojekti, et remondi ja sisustamisega järgmisel aastal ühele poole jõuda.

Remont algab tõenäoliselt aprilli lõpul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles