Agressiivse vähiga võitlev nelja lapse ema vajab raviks toetust

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Nelja lapse ema Lia Leevit (keskel) võitleb agressiivse vähiga. Bioloogiline ravim, mida ta saama hakkab, ei kuulu aga tervisekassa rahastavate ravimite nimekirja ning ravi toetab Kingitud Elu, mis kogub selleks sihtotstarbelist annetust.
Nelja lapse ema Lia Leevit (keskel) võitleb agressiivse vähiga. Bioloogiline ravim, mida ta saama hakkab, ei kuulu aga tervisekassa rahastavate ravimite nimekirja ning ravi toetab Kingitud Elu, mis kogub selleks sihtotstarbelist annetust. Foto: Erakogu

Kui nelja lapse ema Lia Leevit möödunud aasta veebruaris alakõhus valu tundis ja nägi kõhtu paisumas, arvas ta, et on taas lapseootel. Augustis sai ta aga šokeeriva diagnoosi: agressiivne neljanda staadiumi maokasvaja, mille metastaasid on munasarjades ja kõhuõõnes.

40-aastane Lia Leevit elas enne diagnoosi tavalist pereema elu. Ta oli juba pikalt lastega kodus olnud, sest väiksemad lapsed, nelja-aastane tütar ja kaheaastane poiss, sündisid 2,5-aastase vanusevahega. Enne seda töötas ta poes klienditeenindajana. Lisaks kahele pesamunale on tal 19- ja 13-aastane tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles